Convert MT4 Indicators to FT3

Indicators coded by community members
Message
Author
cwtan
Posts: 1
Joined: Sun Dec 24, 2017 7:43 am

Convert MT4 Indicators to FT3

#1 Postby cwtan » Sun Dec 24, 2017 7:53 am

Hello,

My first post here. Just bought Forex Tester 3. I have indicators that I would like to port from MT4. Could you link me up with a coder, please?

Thanks

Stonev
Posts: 195
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#2 Postby Stonev » Mon Dec 25, 2017 9:35 am

Hello
i can help you with indicators converting

Alexey
Coding & Converting

Sylvannoel
Posts: 1
Joined: Sun Dec 31, 2017 1:03 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#3 Postby Sylvannoel » Sun Dec 31, 2017 1:07 pm

Hi alexey

Do you have some already converted? Or is there a process you can show me? I don't wanna make you do the work, I'm willing to do it. Namely I'm looking for a few Steve Mauro indis

- daily/weekly hi lo bands
- mm sessions
- support/res indicator I have
- auto trendlines indicator

And that's all. Please lemme know what can be done

- Sylvan

bedwardes
Posts: 1
Joined: Thu Mar 22, 2018 2:08 am

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#4 Postby bedwardes » Thu Mar 22, 2018 2:13 am

Hi Alexey,

Not sure if able, but I would like a .mq4 indicator converted for FT3. Are you able to help?

Stonev
Posts: 195
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#5 Postby Stonev » Thu Mar 22, 2018 3:13 am

Hello
yes, i can help
please see PM

Alexey
Coding & Converting


Return to “Indicators”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests