Forex Tester 2 Forum

Our site www.forextester.com
It is currently Thu Sep 18, 2014 8:58 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 12:30 am 
Offline

Joined: Tue Apr 26, 2011 12:25 am
Posts: 3
Hi

How do I change data from Forexcite's GMT +1, to GMT -5 using the slider in the Data Center?

Do I move the slider to the -6 position?


Cheers

Adam


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 10:16 am 
Offline

Joined: Sat Jul 11, 2009 10:54 am
Posts: 905
Hello Adam, all data on our site/server (including data from Forexcite) are in GMT so please set "shift time"=-5

If you downloaded GMT+1 data from another source (directly from Forexite or some external data vendor) then please set shift time = -6

_________________
Check our other products here:
www.fx-metropolis.com
www.forexcopier.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 9:45 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 26, 2011 12:25 am
Posts: 3
FT Support wrote:
Hello Adam, all data on our site/server (including data from Forexcite) are in GMT so please set "shift time"=-5

If you downloaded GMT+1 data from another source (directly from Forexite or some external data vendor) then please set shift time = -6


Thank you for your quick reply.

Ok. So Forextester.com has already adjusted forexcite's data from GMT +1h, to GMT 0h (zero hours). That solves everything.

Thanks :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group