Forex Tester 2 Forum

Our site www.forextester.com
It is currently Sun Nov 23, 2014 10:39 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 4:59 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 23, 2008 12:24 pm
Posts: 72
//

SymbolListForFT2
creates the file SymbolList.dat for Forex Tester 2
export all MetaTrader 4 Symbols Properties by Market Watch

MQL4 Script copie to MetaTrader4\experts\scripts
the file SymbolList.dat can be found in the folder \MetaTrader 4\experts\files
and and copy to directory \ForexTester2\data\EditMode

restart you Forex Tester 2

look images 8)


Attachments:
Capture_094.gif
Capture_094.gif [ 81.66 KiB | Viewed 8650 times ]
Capture_093.gif
Capture_093.gif [ 153.54 KiB | Viewed 8650 times ]
Capture_092.gif
Capture_092.gif [ 63.67 KiB | Viewed 8650 times ]

_________________
ForexTester Software Version 2
http://www.MetaTraders.de


Last edited by FinGeR on Sun Mar 08, 2009 5:15 pm, edited 3 times in total.
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 5:00 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 23, 2008 12:24 pm
Posts: 72
//
here Script File mq4


Attachments:
SymbolListForFT2.zip [1.04 KiB]
Downloaded 670 times

_________________
ForexTester Software Version 2
http://www.MetaTraders.de
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 5:02 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 23, 2008 12:24 pm
Posts: 72
//
Maybe someone can help?

MQL4
MODE_SWAPTYPE
Swap calculation method.
0 - in points
1 - in the symbol base currency
2 - by interest
3 - in the margin currency.

How converts Swaptype 1-3 to points for FT2?

_________________
ForexTester Software Version 2
http://www.MetaTraders.de


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 13, 2009 1:52 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 23, 2008 12:24 pm
Posts: 72
you use MQL4 Swap to Interest Volume by Bogdan Caramalac

look here
http://forum.vamist.ro/blog/theeconomis ... y=10&st=20

_________________
ForexTester Software Version 2
http://www.MetaTraders.de


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 16, 2009 10:25 am 
Offline

Joined: Thu Nov 27, 2008 12:25 pm
Posts: 10
I get this error when running the app...

DLL call is not allowed. Script cannot run.

Any ideas anyone?

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 16, 2009 10:33 am 
Offline

Joined: Wed Apr 23, 2008 12:24 pm
Posts: 72
yes
MT4 Options "allow DLL imports"

look image


Attachments:
Capture_116.gif
Capture_116.gif [ 44.69 KiB | Viewed 8278 times ]

_________________
ForexTester Software Version 2
http://www.MetaTraders.de
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 16, 2009 10:34 am 
Offline

Joined: Wed Apr 23, 2008 12:24 pm
Posts: 72
Thanks

_________________
ForexTester Software Version 2
http://www.MetaTraders.de


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 16, 2009 10:34 am 
Offline

Joined: Thu Nov 27, 2008 12:25 pm
Posts: 10
Thank you Finger.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group