Delete All Objects Ctrl+A

Share your ideas how the software could be improved
Message
Author
virgo739
Posts: 5
Joined: Fri Feb 26, 2016 6:22 am

Delete All Objects Ctrl+A

#1 Postby virgo739 » Sat Apr 16, 2016 12:45 pm

Dear All,

'Delete All Objects' function SHOULD ALWAYS ASK "Are you sure you want to Delete All Objects?" or THERE SHOULD BE AN IMMEDIATE UNDO OPTION for a function so definitive as this one.

It's extremely frustrating (and even unfair to oneself) to lose all your hard work when you click on it completely by accident. Even if you have a backup copy, sh!t tends to happen and you could find yourself in deep trouble!


Sorry for the rant. I hope it's also useful to other traders,

:x now back to work AGAIN... #€@?! :x

Thanks

Best regards,


virgo739

FX Helper
Posts: 957
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Delete All Objects Ctrl+A

#2 Postby FX Helper » Mon Apr 18, 2016 9:21 am

Hello,

Sorry for this, in Forex Tester 3 version you will be able to change the hot keys or remove them so this issue will not happen in the next version.

virgo739
Posts: 5
Joined: Fri Feb 26, 2016 6:22 am

Re: Delete All Objects Ctrl+A

#3 Postby virgo739 » Tue Apr 19, 2016 3:07 am

Hello,

By the way, how is Forex Tester 3 going? :)

FX Helper
Posts: 957
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Delete All Objects Ctrl+A

#4 Postby FX Helper » Tue Apr 19, 2016 4:31 am

Hello

It is in Beta testing stage at the moment, we plan to release it within a month.


Return to “New Feature Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest