Anyone can help me convert my mt4 indicator to ft3 indicator

Indicators coded by community members
Message
Author
noeltan
Posts: 6
Joined: Tue Apr 19, 2016 10:36 am

Anyone can help me convert my mt4 indicator to ft3 indicator

#1 Postby noeltan » Mon Feb 27, 2017 4:37 am

As above, by the way, it requires a serial number on my mt4 to work.

nyanchu021
Posts: 10
Joined: Fri Dec 11, 2015 12:13 am

Re: Anyone can help me convert my mt4 indicator to ft3 indicator

#2 Postby nyanchu021 » Sat Mar 04, 2017 6:21 am

OK.

I have three years of experience in writing the forextester indicator.
Please send me the email to zxd00132@nifty.com . I'll show you the price if you show the mql4 source code.

Stonev
Posts: 191
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Anyone can help me convert my mt4 indicator to ft3 indicator

#3 Postby Stonev » Tue Mar 07, 2017 9:09 am

Hello,
i can help to convert indicators and EAs to ForexTester format (FT2 and FT3) for some fee.
i can charge when i get the source code file.

use email if you are interested in

Stonev@yandex.ru
Alexey
Coding & Converting


Return to “Indicators”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest