Symbol properties

Ask general questions about the software
Message
Author
tfs_3
Posts: 5
Joined: Thu Oct 12, 2017 1:05 pm

Symbol properties

#1 Postby tfs_3 » Thu Oct 12, 2017 1:56 pm

I just bought FT3 and have the following questions regarding "Symbol properties"

- Base currency = Lot currency?
- "Base currency" being set up as default for "Marging currency" is right?
- For all currency pairs the "Base currency" is set up as default for "Marging currency", except for EURUSD. Why?

FX Helper
Posts: 957
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Symbol properties

#2 Postby FX Helper » Fri Oct 13, 2017 2:28 am

Hello

Please set a first currency of a currency pair as “Lot currency”, “Base currency” and “Margin currency” (for example, for EURUSD it will be EUR, for GBPCHF – GBP, for AUDUSD – AUD), these will be a correct settings.

When creating a new currency pair, our software will fill these fields automatically so you don’t need to change them.

Please let us know if you have any further questions or need any help.

tfs_3
Posts: 5
Joined: Thu Oct 12, 2017 1:05 pm

Re: Symbol properties

#3 Postby tfs_3 » Fri Oct 13, 2017 12:54 pm

Thank you, FX Helper.
I looked for videos explaining this in more detail before asking here but couldn't find anything on the website.


Return to “General Questions about FT”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests