Backtest several currency pairs under one project in FT 3

Ask general questions about the software
Message
Author
Robert100L
Posts: 7
Joined: Tue Feb 28, 2017 10:50 am

Backtest several currency pairs under one project in FT 3

#1 Postby Robert100L » Thu Apr 06, 2017 12:54 pm

Hi,
Is it possible to backtest different currency pairs under one project, I mean...if I am testing NZDUSD in one project ...is it possible to add another pair, for example EURUSD under the same project(removing NZDUSD pair) and continue backtesting.
I have backtested 50 trades in NZDUSD and want to backtest another 50 using another currency pair under same project and see how my strategy performs overall....
Thx.

FX Helper
Posts: 957
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Backtest several currency pairs under one project in FT 3

#2 Postby FX Helper » Fri Apr 07, 2017 1:30 am

Hello,

You need to create a project for two pairs at the same time - NZDUSD and EURUSD.

Just activate both these pairs when creating a new project.

Then you can test NZDUSD pair only, place orders for this pair etc.
And when you want to switch to the EURUSD pair you just need to close NZDUSD chart and open EURUSD chart via File -> Add New Chart menu and continue your testing.

Robert100L
Posts: 7
Joined: Tue Feb 28, 2017 10:50 am

Re: Backtest several currency pairs under one project in FT 3

#3 Postby Robert100L » Fri Apr 07, 2017 12:06 pm

Yup, it does work perfectly...and thx for the effort your team has put into creating this wonderful piece of software....FT3 is the best...:)


Return to “General Questions about FT”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests