Can't load program - see various errors below

Bug reports and errors in the program
Message
Author
batticus
Posts: 8
Joined: Thu Sep 04, 2014 3:25 pm

Can't load program - see various errors below

#1 Postby batticus » Sat Sep 06, 2014 3:42 am

X An error occured in the appilcation ,

this happens first program is first opened, I have re-installed this 3 times. If I use option to restsrt when I get this error messge it comes up with another message saying "Have error intializing main form. Can Not start application.

Therefore I can update any data and use the program. I have tried installing this is different location on my pc but to no avail.

Initally it worked fine but then crashed and you advised me to re-install it. Now I can't get it to work, I think it maybe something to do with the registration key.

Please help.

I will send this by email as well.

Stephen

batticus
Posts: 8
Joined: Thu Sep 04, 2014 3:25 pm

Re: Can't load program - see various errors below

#2 Postby batticus » Sat Sep 06, 2014 3:49 am

Oh and by the way I run windows 8 and I have checked my anti-virus software is enabling your program.

FX Helper
Posts: 957
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Can't load program - see various errors below

#3 Postby FX Helper » Mon Sep 08, 2014 7:10 am

Hello,

Please try to launch the program as administrator (right click -> Run as administrator), also please try to launch it in compatibility mode, for Windows XP, for example.

Usually if you reinstall the program into the new folder (like, C:\ForexTester2New), this should resolve such issue.

batticus
Posts: 8
Joined: Thu Sep 04, 2014 3:25 pm

Re: Can't load program - see various errors below

#4 Postby batticus » Mon Sep 08, 2014 1:48 pm

ive downloaded it and put in a different folder. It now says the Registration key is invalid.

Please fix or give me a new code, this is very frustrating.

Regards
Stephen

FX Helper
Posts: 957
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Can't load program - see various errors below

#5 Postby FX Helper » Tue Sep 09, 2014 2:30 am

Hello Stephen,

Please do these steps to re-register the program:
1. Run your Forex Tester.
2. Go to Help -> Register program menu
3. Choose "I do not have a registration key" and press "Next"
4. Choose "Yes, I already paid" and press "Next"
5. Fill key request form in next window. Choose "Old key does not work" option as reason to request the registration key.
o If you forgot some contact information, you can write something like “Don’t remember”
6. Press "Request key" button.
7. We will generate registration key and send it via email to you

batticus
Posts: 8
Joined: Thu Sep 04, 2014 3:25 pm

Re: Can't load program - see various errors below

#6 Postby batticus » Tue Sep 09, 2014 4:25 pm

2014-09-09_2211_2.png
2014-09-09_2211_2.png (5.74 KiB) Viewed 7214 times
Hi,


ok so this is starting to get not very funny.


First off I tried the new registration key, I had the same error message from before even though again I tried a different folder to be on the safe side. I then deleted the program and tried running it in Windows 7, Vista with no luck. Finally I had success with windows XP, but then it displayed a message saying my hardware ID had changed and I need to apply for a new key.


I’m running Windows 8 Normally.


All the error messages that I generated I have sent to your company as requested with the bug report. There are lots.


I suggest you deleted my details from your data base and let me try again by sending a new key.


I have captured screen shots of current problems.


Please tell me what to do.
Attachments
2014-09-09_2130.png
2014-09-09_2130.png (267.03 KiB) Viewed 7214 times
2014-09-09_2210_1.png
2014-09-09_2210_1.png (9.46 KiB) Viewed 7214 times

FX Helper
Posts: 957
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Can't load program - see various errors below

#7 Postby FX Helper » Fri Sep 12, 2014 4:11 am

We can help you to resolve the problem via remote desktop session, for example. Please contact us via email support@forextester.com so we can help you with this problem.

batticus
Posts: 8
Joined: Thu Sep 04, 2014 3:25 pm

Re: Can't load program - see various errors below

#8 Postby batticus » Tue Oct 07, 2014 5:13 am

I'm going to need remote desktop session. I deleted the FT2 because the same error messages appeared constantly. I have now opened under windows XP and as administrator but the new key doesn't work.

Please mail me with a time tomorrow morning.

FX Helper
Posts: 957
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Can't load program - see various errors below

#9 Postby FX Helper » Thu Oct 09, 2014 3:10 am

Ok, it seems that the problem is fixed now. If you need any help please let me know.

batticus
Posts: 8
Joined: Thu Sep 04, 2014 3:25 pm

Re: Can't load program - see various errors below

#10 Postby batticus » Thu Oct 09, 2014 3:40 am

Thanks yes the problem is all resolved.


Return to “Bug reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest